Special Callsign PA25ZWN

Om het 25 jarig bestaan van de VRZA afdeling Zuid West Nederland extra luister bij te zetten zullen we speciale call PA25ZWN activeren in de periode van 1 t/m 28 november 2017. Gedurende deze vier weken zullen diverse leden van de afdeling de microfoon of CW sleutel ter hand nemen om verbindingen te maken op de HF, VHF en UHF banden.

Zo zal de call bijvoorbeeld tijdens de Locatorcontest op 14 november te horen zijn op 6 meter, 4 meter, 2 meter en 70 cm. Ook tijdens de VRZA QSO Party op 26 november wordt de call in de lucht gebracht.

Rooster van operators

Uiteraard willen we zoveel mogelijk leden de kans geven om PA25ZWN te activeren. Daarom is er een rooster opgesteld waarin iedereen kan aangeven wanneer hij of zij verbindingen wil gaan maken. Wijzigingen en aanvullingen dien je door te geven aan de webmaster zodat het rooster op de website bijgewerkt kan worden en het voor iedereen duidelijk is wanneer de special call in gebruik is.

Rooster van Operators voor PA25ZWN

Digitaal Logboek

Om alle met PA25ZWN gemaakte QSO’s centraal te kunnen loggen wordt er gebruik gemaakt van een digitaal logboek op onze website. Dit moet o.a. het leven van onze clubcall-manager een stuk dragelijker maken. Het programma ondersteund het live invoeren van de QSO’s tijdens het werken van de stations alsook het achteraf invoeren van een papieren log. Hoewel e.e.a. zich zelf wijst zal er worden voorzien in een korte handleiding.

Online Logboek PA25ZWN

QSL kaart

Uiteraard zal er na afloop van de gebruiksperiode een mooie QSL-kaart worden verstuurd aan de tegenstations. Een eerste ontwerp is in de maak, later volgt hier meer informatie.