PI4ZWN Community

De VRZA is niet alleen een vereniging vòòr radioamateurs, maar vooral ook dóór radioamateurs! Daarom is er in de Community sectie op de website ruimte om elkaar te helpen op het gebied van de radiohobby. De eerste fora zijn bestemd voor de deelnemers en begeleiders van de N/F-cursus die in september 2018 gestart is.

Notifications
Clear all

Huiswerk 3e cursusavond 22 november 2018  


pa2km
(@pa2km)
New Member Cursist
Lid geworden: 4 jaar geleden
Berichten: 3
Topic starter  

We hebben met de aanwezige cursisten afgesproken dat we hoofdstuk 3, Schakelingen, door zullen lezen en vragen kunnen stellen. Daarna gaan we aan de slag met het maken en meten van serie- en parallelschakelingen. Neem de universeelmeter en rekenmachine dus weer mee.

Zorgt iedereen deze keer voor volle batterijen/accu's? 😉

 

This topic was modified 2 jaar geleden by pa3hfj

Citaat
Bert Goedegebuure
(@pd1lbg)
New Member Cursist
Lid geworden: 2 jaar geleden
Berichten: 2
 

Hallo Karin PD0KM,

Ik dacht dat er was afgesproken dat je moest proberen om tot en met Hoofdstuk 3 te komen, zodat we  dan samen serie en parallel schakelingen kunnen doornemen. Maar ik ben zelf nog niet zo ver. Ga dus ook pas hoofdstuk 3 lezen als ik zover ben. Het lijkt mij niet handig als je nog niet zover bent, Hoofdstuk 3 door te lezen en dan bijv. weer naar Hoofstuk 1 te gaan. En vergeet niet dat Hooofdstuk 3 heel groot is.

Bedoel je dan niet 3.1 om door te lezen voor de goede orde en voor de mensen die al zover zijn.

En is iedereen al wel zover? Ik weet dat jullie willen opschieten zodat een aantal mensen dan op examen kunnen, maar gaat dat dan wel goed?

Ik ben druk met de cursus bezig en zoals het nu gaat kan ik er ook al veel van onthouden.

Soms kan ik het in één keer doorlezen, maar soms moet ik 2 a 3 keer lezen. Noteer ook heel veel.

Maar goed dit forum is niet de enige optie om met elkaar te praten. Er is ook nog een optie die heet Teamspeak 3 waarbij we ook hebben afgesproken dit de 2e donderdag van de maand te doen. Ik ben er dan ook gewoon. Alleen kan je ook tussen door eens op teamspeak 3 komen om elkaar te helpen of te vragen hoe ver je bent.

Met vriendelijke groet,

Bert PD1LBG,

 

 


ReageerCitaat
Share: