PI4ZWN Community

De VRZA is niet alleen een vereniging vòòr radioamateurs, maar vooral ook dóór radioamateurs! Daarom is er in de Community sectie op de website ruimte om elkaar te helpen op het gebied van de radiohobby. De eerste fora zijn bestemd voor de deelnemers en begeleiders van de N/F-cursus die in september 2018 gestart is.

Notifications
Clear all

N/F Cursusavond donderdag 22 november  


pa3hfj
(@pa3hfj)
Eminent Member Admin
Lid geworden: 4 jaar geleden
Berichten: 11
Topic starter  

Donderdag 22 november is weer de 4e donderdag in de maand. Die dag om 19.30u (de deur is een kwartier eerder al open) treffen begeleiders en cursisten die de DLZA cursus doen voor de N/F licentie elkaar. Een moment om elkaar te spreken, ervaringen uitwisselen, vragen te stellen, struikelblokken aan de orde te stellen enz.

Bovenal zal het zeker weer een gezellige avond worden en kunnen we elkaar een hart onder de riem steken. Iedereen kan een steuntje in de rug gebruiken, want de DLZA cursus doe je niet even tussendoor.

Naar de wens van de deelnemers op de vorige avond behandelen we ook een thema. Via e-mail hebben we geen verzoeknummers vernomen. Dus het thema is zoals voorgesteld en gaat over het serie en parallel schakelen van diverse componenten zoals weerstanden en condensatoren en wellicht nog wat meer. (Jeroen PE1MWB heeft dit voorbereid)

Neem toch vooral je rekenmachine mee die eenvoudige wetenschappelijke functies heeft, want die gaan we die avond gebruiken!

Tot slot moeten we ook bepalen welke avond we in december bij elkaar komen. De 4e donderdag valt juist na de kerst. Wellicht beter om dat op donderdag 20 december te houden.

Reageren kun je ook via e-mail naar @pi4zwn.nl">cusrsus@pi4zwn.nl

Namens de begeleiders,

Jeroen PE1MWB


Citaat
Share: