Afdelingsinformatie

De VRZA ZWN website

De website die je nu bezoekt is een belangrijke schakel in de informatievoorziening naar de leden van de afdeling. Naast de nieuwsberichten en de verslagen over activiteiten die achter de rug zijn nemen de agenda en het fotoboek een voorname plaats in. Verder zijn de gegevens omtrent de afdeling te vinden.

Het is mogelijk om je op de site te registreren. Dit geeft de mogelijkheid om zelf nieuwsberichten in te dienen die na “screening” door de webmaster geplaatst kunnen worden. Tevens is het dan mogelijk om je in te schrijven op de Nieuwsbrief van de website, waardoor de intro’s van de laatst geplaatste berichten wekelijks in je mailbox verschijnen. Inschrijven op de Nieuwsbrief doe je door in te loggen en dan via het Gebruikersmenu -> “Nieuwsbrief” te selecteren. Het is overigens ook als gast mogelijk om je aan te melden voor de Nieuwsbrief.

Als je nog tips, aanvullingen of verzoeken hebt n.a.v. de website, stuur deze dan naar de webmaster, Wijnand PA3HFJ, via .

Elders op de website vind je onze Privacy- en Cookieverklaring.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *