Gevraagd: deelnemers voor de Zeeuwse Vliegdagen in Arnemuiden

Vliegveld Midden-Zeeland organiseert al enkele jaren de Zeeuwse vliegdagen, waarbij alle facetten van de kleine luchtvaart aan het publiek worden getoond. Radiocommunicatie is een belangrijke factor in de luchtvaart en wie kan daar beter over vertellen dan wij radiozendamateur?

In het verleden waren de zendamateurs altijd aanwezig toen de dagen nog door Wings to Victory werden georganiseerd. We waren toen aanwezig met SRS materieel en ook de grootste seinsleutel had toen een prominente plaats.

Nieuwe stichting

Een nieuwe stichting heeft, na het stoppen van Wings to Victory, het stokje overgenomen. Deze stichting zou de zendamateurs er graag weer bij hebben om de radiohobby en de draadloze communicatie in zijn algemeen te promoten en het publiek van informatie te voorzien.

Graag je aanmelding, al is het maar voor een dagdeel!

De Zeeuwse Vliegdagen vinden plaats op het vliegveld Arnemuiden op 9, 10 en 11 augustus. Hoewel dit voor een aantal mensen wellicht in de vakantieperiode valt, is het voor anderen wellicht mogelijk om een dagje aanwezig te zijn?

Zodra we weten wie er wanneer aanwezig kan zijn, dan kunnen we kijken wat we aan apparatuur kunnen laten zien.

Graag je aanmelding, al is het maar voor een dagdeel naar Dan de Bruijn, PA1FZH.

Voor een impressie, kijk op https://www.zeeuwsevliegdagen.nl/.

Een optreden tijdens een voorgaande editie.

pa1fzh

Dan PA1FZH is voorzitter van de afdeling Walcheren van onze zustervereniging Veron en organiseert mede veel activiteiten voor de gezamenlijke afdelingen op Walcheren. Tevens is Dan actief voor DRCO en één van de begeleiders van de in 2018 gestarte N/F-cursus..

Eén gedachte over “Gevraagd: deelnemers voor de Zeeuwse Vliegdagen in Arnemuiden

 • 24 mei 2019 om 10:06
  Permalink

  Mag ik zo vrij zijn hier een correctie aan toe te voegen?
  Het is dus niet zo dat Midden Zeeland al jaren die vliegdagen organiseert.
  Vorig jaar heeft Midden Zeeland dat voor het eerst gedaan onder deze noemer.
  Tot die tijd is dat altijd gedaan door Stichting Wingstovictory, en toen heette het evenement de Zeeuwse Luchtvaartdagen.
  Wel is het zo dat Midden Zeeland er aan heeft meegewerkt, o.a. door toestemming te geven om de Luchtvaartdagen op Midden Zeeland te laten plaatsvinden.
  Maar de organisatie was altijd in handen van WtV.

  Leon

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *