Internationale Molendagen 2018

Vorige jaren waren er al enige stappen ondernomen maar toen kregen we de organisatie niet rond, maar dit jaar gaat PI4ZWN meedoen aan de Internationale Molendagen. Deze dagen worden gehouden op 12 en 13 mei 2018.

Wij zullen op zaterdag 12 mei actief zijn vanuit de Oranjemolen in Vlissingen en de daarnaast liggende bunker. Rene PA3CKP heeft contact opgenomen met de molenaar en met de beheerders van de bunker en allen zijn enthousiast en bereid om onderdak te bieden tijdens de Molendag.

Rond 9.30 uur kunnen we beginnen met zenden en daar voor moeten natuurlijk wel de antennes opgehangen worden. Rond 17.00 uur zullen we af gaan breken.

We willen graag weten wie er bereid is om een shift te draaien op HF of VHF en/of wil helpen bij de opbouw. Geef je op bij Karin PD0KM en geef daarbij aan waar de voorkeur naar uit gaat.

pa2km

Karin PA2KM (voorheen PD0KM) is de voorzitter van de afdeling ZWN en betrokken bij de organisatie van diverse activiteiten. Daarnaast is ze namens het DQB ook de QSL-manager voor Regio 44 en de landelijke Contestmanager van de VRZA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *