Afdelingsnieuws

Laatste nieuws m.b.t. de WAP contest 2021

Zoals al eerder op de website vermeld wordt op zaterdag 12 juni de VRZA WAP – ofwel Worked All Provinces – contest weer gehouden en zal de crew van PI4ZWN daar aan deelnemen. In dit bericht volgen de laatste nieuwtjes m.b.t. deze contest.

Hoewel het weerbericht voor zaterdag iets lagere temperaturen en wat meer wind dan de afgelopen dagen voorspelt ziet het er prima uit, zo is de kans op regen minimaal. We zullen dan ook portable gaan werken vanaf de bekende stek Oranjeplaat. “We” zijn in dit geval Robert PA3GEO, Karin PA2KM, Michel PE1PTS, Dan PA1FZH en Wijnand PA3HFJ. Samen zullen we een station opbouwen voor de banden 6m, 4m, 2m en 70cm. Vanaf 16 uur lokale tijd zijn we dan QRV in de contest.

Hopelijk houden de leuke condities van de afgelopen dagen nog even aan en kunnen we onze logblaadjes goed gevuld krijgen met QSO’s. Uiteraard hanteren we daarbij nog steeds de Corona maatregelen. De lokale stations uit de regio zijn overigens zeer welkom om met ons een verbinding te maken op 1 of meer banden, dus schroom niet en beantwoord onze CQ’s!

Deelnemende VRZA clubstations WAP 2021

Onze contestmanager meldt nog het volgende: Tot nu toe hebben onderstaande VRZA clubstations zich aangemeld voor deelname aan de WAP contest van zaterdag 12 juni 2021. Hopelijk zijn er meer stations aanwezig om extra multipliers te verdienen. Je kunt in ieder geval naar deze stations uitluisteren. Succes en hopelijk tot horens.

  • PI4VRZ/a IJsselstein  (2 m en 70 cm) Apeldoorn (4 en 6 meter)
  • PI4ZWN – Zuid West Nederland
  • PI4ADH – Helderland
  • PI4GN – Groningen
  • PI4KGL als PA6V – Kagerland
  • PI4AVG – Achterhoek
  • PI4CQP/a  Leiden

Veel succes!

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *