Nachtjacht wordt Familie-Vossenjacht

Na vele jaren een nachtvossenjacht gehouden te hebben is er dit jaar besloten om die activiteit eens in een ander vat te gieten.

In plaats van een Nachtvossenjacht willen we in 2020 een Familievossenjacht houden. Een jacht waarbij we gezellig met het hele gezin aan deel kunnen nemen.

Jacht op zondagmiddag

De jacht zal op zondagmiddag 5 januari worden gehouden. Ook bij deze vossenjacht gaan we met onze 80-meter vossenjachtontvangers weer op zoek naar het baken en een vos. Wellicht komt ook de moeilijke vragenlijst weer aan bod en als er kinderen mee gaan zal er zeker voor hen ook een element in gestopt worden. Natuurlijk zal na afloop de soep bij de vos weer heerlijk smaken.

De jagers zullen rond 14:00 uur van start gaan vanaf de clubshack van de VRZA-ZWN waar op dat moment de Nieuwjaarsreceptie afgesloten wordt. (hierover meer in een ander artikel).

Een jacht waarbij we gezellig met het hele gezin aan deel kunnen nemen

De organisatoren willen natuurlijk graag weten hoeveel ploegen er mee hopen te doen. U kunt zich daarom aanmelden via . We vernemen dan graag met hoeveel deelnemers jullie willen komen en als daar kinderen bij zijn wat de leeftijd daarvan is.

In verband met de voorbereidingen zouden we graag uiterlijk 20 december je bericht van deelname ontvangen. Tot ziens bij de vos!

pa2km

Karin PA2KM (voorheen PD0KM) is de voorzitter van de afdeling ZWN en betrokken bij de organisatie van diverse activiteiten. Daarnaast is ze namens het DQB ook de QSL-manager voor Regio 44 en de landelijke Contestmanager van de VRZA.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *