Nieuwjaarsbijeenkomst 2016: gezellig!

De eerste bijeenkomst in het nieuwe jaar 2016 stond zoals gebruikelijk weer in het teken van…. het nieuwe jaar! De Nieuwjaarsbijeenkomst werd goed bezocht en pas tegen 23 uur werd de deur op slot gedraaid. Dat geeft wel aan dat het gezellig was!

De hapjes en drankjes werden deze keer verzorgd door Ina en Annie, de XYL’s van resp. Jeroen PE1MWB en Piet PA0CWF, en Laci PD0ROF bakte weer zoals vertrouwd de bitterballen en aanverwante artikelen. Alles vond gretig aftrek.

Robert PA3GEO en Wijnand PA3HFJ, de vaste contestcrew van PI4ZWN, kregen het certificaat van de door hen behaalde tweede plaats in hun categorie van de VRZA Locatorcontest uitgereikt, deze zal weer een plaatsje aan de muur van de clubshack krijgen. De contesters hopen ook in 2016 weer vele verbindingen met de lokale amateurs te maken, want ieder QSO telt mee.

Contestcake

Ook werd de winnaar van de door Karin PD0KM uitgeloofde “contestcake” bekend gemaakt. Zo’n 8 amateurs kwamen hiervoor in aanmerking door tijdens de Locatorcontest van december zowel PI4ZWN als PD0KM op twee banden te werken. Wim PA0WDZ had de eer om de winnaar uit het zakje met namen te trekken: Dan PA1FZH bleek de gelukkige en kan binnenkort een door Karin gebakken cake tegemoet zien. Karin maakte meteen bekend dat zij deze actie in het nieuwe jaar wil herhalen, maar dan met “recht” op één lot per maand. Nog meer kans op de cake dus! Meer info binnenkort op deze website.

Nieuwjaarsrede

Uiteraard kon een toespraak van de voorzitter niet uitblijven, Karin nam dan ook het woord:

“Het jaar 2016 is begonnen. We kijken terug op een jaar waarin we weer veel gedaan hebben in en rond de shack. Privé maar ook hier en elders in clubverband. Het meeste zal Robert volgende maand wel in het jaarverslag vermelden.

Ik wil het nu hebben over de samenwerking die we dit jaar gezien hebben tussen de verenigingen. De samenwerking waarmee letterlijk en figuurlijk de nieuwe mast inclusief antennes geplaatst is. Met de mast en antennes geschonken door Veron Walcheren, met mankracht van VRZA ZWN om die in orde te brengen en met man- / vrouwkracht van beide verenigingen om hem vervolgens recht op te zetten, tot 2 keer toe.

Dit jaar hopen we dit nog eens te mogen beleven maar dan met de andere mast om er een spiksplinternieuwe 4 meter antenne op te zetten. Jullie horen hier te zijner tijd meer van.

We gaan vast weer vele activiteiten krijgen. Ik heb er al een heleboel op de website voorbij zien komen. Ik hoop dat ik jullie daar allemaal steeds weer mag begroeten, bij leven en welzijn, en daarmee wil ik een toast uitbrengen op dit jaar en haar activiteiten.”

Meer foto’s zien? Kijk dan in het Fotoboek.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Hij is daarnaast één van de begeleiders van de in 2018 gestarte N/F-cursus..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *