Nog één dag en dan….

Terwijl dit artikel geschreven wordt telt de “countdown teller” op deze website rustig af, nog 1 dag en 14 uur en dan begint de Open Dag van de VRZA afd. Zuid West Nederland. We vieren daarmee het 25 jarig bestaan van de afdeling.

Afgelopen woensdagavond was het een drukke bedoening in de ZWN clubshack tijdens de Techno Avond. De boodschappen voor komende zaterdag werden naar binnen gedragen en de WiFi-verbinding werd getest. De ATV apparatuur werd in gereedheid gebracht en de APRS pc aangesloten. De opgestelde bouwbeschrijvingen bij de soldeerprojectjes werden aan een kritisch oog onderworpen. Kortom, vele voorbereidingen werden gedaan om de open dag tot een succes te maken.

Ook onze onbezoldigd PR-functionaris heeft ondertussen niet stil gezeten want inmiddels is de aankondiging van de open dag in diverse media opgedoken, zoals de Vlissingse Bode, Bevelandse Bode (zie foto bij dit artikel), diverse websites zoals Omroep Zeeland, een inbelsessie bij deze omroep, activiteitenagenda’s enz. enz.!

Morgen – vrijdag 17 november – zullen de voorbereidingen doorgaan in de PSD-werkplaatshal om ook daar alles in gereedheid te brengen. Wij kijken uit naar een interessante en hopelijk druk bezochte open dag. Jij komt toch ook?

Lees alle details rondom 25 jaar VRZA ZWN hier op onze website.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *