Oproep aanmelden ZWN Barbecue en N/F Cursus

Bij deze willen we nog even de aandacht vestigen op een tweetal oproepen die de afgelopen periode op de website zijn verschenen. Het gaat in dit geval over de VRZA ZWN barbecue en de N/F cursus die komende maand gaat starten. Dit om te voorkomen dat e.e.a. aan je aandacht ontsnapt.

VRZA ZWN Barbecue

De traditie wil dat we begin september de vakantieperiode afsluiten met een barbecue bij de PI4ZWN Clubshack. Dit jaar staat deze gepland voor vrijdag 7 september. We hebben al een aantal aanmeldingen ontvangen maar missen nog een paar “reguliere” deelnemers. Lees dus de eerdere aankondiging op deze site nog een keer en meld je snel aan!

N/F cursus

In juni heeft er een informatieavond plaats gevonden voor de op te starten N/F cursus die met behulp van de DLZA website wordt georganiseerd. Er was een flinke opkomst die inmiddels heeft geresulteerd in een achttal aanmeldingen voor de cursus! Wellicht heeft nog niet iedereen die initieel belangstelling had zich aangemeld, of heeft alleen op de DLZA site een account aangemaakt maar nog niet via pi4zwn@vrza.nl van zich laten horen.

Aangezien de cursus binnenkort “officieel” van start gaat willen we graag de balans opmaken. Dus, als je mee wilt doen maar je nog niet via e-mail hebt aangemeld doe dat dan snel! Lees de details nog eens na in dit artikel. Wil je nog nadere informatie dan kun je die uiteraard via hetzelfde e-mailadres verkrijgen, maar wacht niet langer want de trein gaat rijden.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Hij is daarnaast één van de begeleiders van de in 2018 gestarte N/F-cursus..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *