PI4ZWN deelnemer in VRZA WAP-contest editie 2018

Komende zaterdag vindt de 50e editie van de VRZA Worked All Provinces contest plaats. Uiteraard is het afdelingsstation van de afdeling Zuid West Nederland daarbij wederom van de partij!

We zijn de tel inmiddels helemaal kwijt maar voor zover bekend hebben wij als afdeling sinds de oprichting daarvan steeds meegedaan aan de WAP contest. En ook komende zaterdag 16 juni 2018 zal de call PI4ZWN weer op verschillende banden vanaf 6 meter en hoger te horen zijn. De vaste crew die ook aan de maandelijkse Locatorcontest deelneemt, Robert PA3GEO en Wijnand PA3HFJ, zal acte de présence geven vanuit de clubshack aan de binnenhaven te Vlissingen.

Taart!

Zoals in de officiële aankondiging van de VRZA contestmanager was te lezen stelt het bestuur van de VRZA vanwege deze speciale editie een taart in het vooruitzicht voor de deelnemende afdelingsstations. Je bent van harte welkom om deze in de shack te helpen verorberen als je daartoe in de gelegenheid bent (op=op 🙂 ). Daarnaast stellen we het zéér op prijs als je ons van de nodige punten voorziet door een QSO op één of meerdere banden met ons te maken. Hoe meer deelnemers hoe meer vreugde, dus doe gewoon eens mee aan deze gemoedelijke contest en stuur je log in. Nog nooit een contestlog ingestuurd? Dan helpen we je graag!

De contest begint zaterdag om 16 uur lokale tijd en duurt tot 22 uur. De bijzonderheden van deze contest kun je in dit eerdere bericht terug lezen.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Hij is daarnaast één van de begeleiders van de in 2018 gestarte N/F-cursus..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *