Radiovlooienmarkt Rosmalen

Ook dit jaar organiseert de Veron afdeling Den Bosch weer de ons aller bekende Radiovlooienmarkt in het Autotron te Rosmalen, en ook deze keer zullen er vast weer vele amateurs uit onze contreien een bezoek brengen.

De één snuffelt graag in de bakjes met onderdelen of zoekt een accesoire voor zijn militaire WO-II zender, de ander vult zijn voorraad coaxkabel weer aan of staat te kwijlen bij de mooie nieuwe sets die bij de diverse aanbieders te bewonderen zijn.

Wat je beweegredenen ook zijn, we wensen je een leuk dagje uit toe. En als je samen rijdt wordt het nog gezelliger! Lees hieronder de officiële aankondiging van de BRAC.


Op zaterdag 21 maart 2020 nodigt de VERON afdeling Den Bosch, u weer van harte uit op onze 45ste, jaarlijkse, Landelijke Radio Vlooienmarkt, in het AUTOTRON in Rosmalen (SHB). Met recht spreken we van de meest bezochte gebeurtenis op radioamateur gebied in Nederland. In 2019 waren er meer dan 300 stands en was het aantal bezoekers bijna 4500.

Het doel van de markt

Het doel van de vlooienmarkt is het bevorderen van de zelfbouw van de radioamateur en de elektronica hobbyist. Stands die hiermee geen verband houden, zullen worden geweigerd. Naast gebruikte spullen mogen ook nieuwe worden aangeboden zoals elektronica onderdelen, meetinstrumenten, antennes, enz.. Verkoop van illegale apparatuur wordt niet toegestaan.

De markt zelf

De Landelijke Radio Vlooienmarkt in Den Bosch ook een echte dag voor de amateur. Men komt om er iets te kopen natuurlijk, maar ook voor de vele demo’s, om oude bekenden weer te ontmoeten of zomaar voor de gezelligheid. De 45ste Radio Vlooienmarkt wordt weer oergezellig, maar behoudt wel het ware karakter van een vlooienmarkt. Uit het buitenland blijft de belangstelling groot. De zusterverenigingen over onze grenzen zijn door ons geïnformeerd en in hun verenigingsbladen hebben ze ons de nodige aandacht geschonken. Ook dit jaar zijn al weer vele buitenlandse standhouders ingeschreven. Let op: op de markt is roken wettelijk verboden.

Entree en kassa’s

De vlooienmarkt is geopend van 9:00 ‑ 15:30 uur, de entreeprijs is € 8 ,- per persoon. De kassa’s gaan al om 8:00 uur open, u kunt dan alvast de verwarmde ingangshal in. Naast horeca faciliteiten in de hal zijn in het Autotron ook restaurants en bars aanwezig waar u wat kunt eten of drinken.

route_2012_396x490
Parkeren:

LIBÉMA, de eigenaar van het Autotron, maakt voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zodat alle bezoekers een plaats hebben.

Route:

Per auto: Het Autotron is goed aangegeven op de A59 tussen ‘s-Hertogenbosch en Nijmegen en op de A2 rond ‘s-Hertogenbosch.

Per openbaar vervoer: vanaf bus station Den Bosch met bus 90 richting Heesch. Controleert u via bv 9292.nl de aankomst en vertrektijden. Als alternatief is misschien www.regiotaxi-shertogenbosch.nl een mogelijkheid.

Voor vragen kunt u ons bereiken via E-mail: .

De VERON, afdeling Den Bosch verheugt zich er op u allen weer te kunnen begroeten en we wensen u alvast een plezierige dag toe.

Tot ziens op 21 maart 2020.

Rens Schoones, PA3FGA, secretaris Stichting BRAC.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Hij is daarnaast één van de begeleiders van de in 2018 gestarte N/F-cursus..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *