TechnoAvond wordt weer opgestart

Afgelopen week hebben we de Corona-update gepubliceerd. Daarin kon je lezen dat er veel nog niet kan, maar ook dat we de TechnoAvond voorzichtig weer gaan opstarten. Jeroen PE1MWB gaat hieronder verder in op de genomen voorzorgsmaatregelen om dit mogelijk te maken.

De TechnoAvond gaat vanaf 20 mei weer plaats vinden. Met de regel 1,5 meter afstand is dat met hooguit 5 man/vrouw in de ZWN-clubshack te Vlissingen.

Aanmelden

Je bent welkom na bevestiging van je aanmelding (). Die bevestiging krijg je uiterlijk op dinsdagavond. Tijdens de TechnoAvond is PI4ZWN qrv op 145.225 MHz. Van 19.30u tot 19.55u kun je vragen of er nog plaats is en of je welkom bent.

Gezondheid

Acht jezelf gezond of als dat niet zo is: thuisblijven. Het is niet gek dat je vraagt naar de gezondheid van een ander.

Hygiëne

De tafels, stoelleuningen en deurklinken zullen we voor aanvang schoonhouden met water en zeep. Van jou verwachten we dat bij binnenkomst eerst de handen worden gewassen mét zeep. Ook na gebruik van het toilet handenwassen! Als je enigszins moet hoesten anders dan een binnensmonds kuchje doe dat in je elleboog en ga desnoods naar buiten. Koffie en thee worden in overleg gemaakt en geserveerd. Je kunt eventueel je eigen mok meenemen.

pe1mwb

Jeroen PE1MWB is penningmeester van de afdeling ZWN en vooral geïnteresseerd in de techniek achter de radiohobby. Hij is tevens één van de organisatoren en begeleiders van de in 2018 gestarte N/F-cursus.

2 gedachten over “TechnoAvond wordt weer opgestart

 • 10 november 2020 om 16:27
  Permalink

  Hallo,

  Hebben jullie de zelfbouw spullen ook op de site staan zo ja waar kan ik deze vinden.
  Als jullie nog wat leuks zoeken moet je eens op de site van de veron Afd Wageningen gaan kijken.
  Staan diverse leuke zelf bouw projecten op

  73′ van Toine PD0MHS

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *