Vacature: bestuursfunctie (penningmeester)

Zoals op de vorige jaarvergadering is aangegeven is de huidige penningmeester Jeroen PE1MWB komend voorjaar aftredend en niet herkiesbaar.  

Jeroen blijft wél beschikbaar als initiator voor de maandelijkse Techno-avond en (voorlopig) ook het materiaal/barbeheer.  

Omdat de ledenadministratie landelijk wordt afgehandeld beslaan de administratieve taken van de penningmeester jaarlijks slechts ca. 6-8 uur.  Meer informatie over de inhoudelijke taak van penningmeester kun je verkrijgen bij Jeroen.  

Vind je het leuk om samen met Karin en Michel de afdeling te vertegenwoordigen én de verantwoording te nemen voor de clubkas?  Lijkt het je leuk om mee te denken aan toekomstige activiteiten binnen de afdeling evenals de samenwerking met derden?  Reageer dan voor 15 januari 2022 via  of klop even aan bij Jeroen, Karin of Michel.

pd4avo

Michel heeft zich in het verleden op allerlei gebieden ingezet voor de afdeling. Een recente bijdrage is de mede-organisatie van de viering van het 25 jarig bestaan. Sinds 2020 is hij weer lid van het Afdelingsbestuur, deze keer in de rol van secretaris.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.