Vossenjachtseizoen in volle gang

Al vele jaren worden er in onze regio vossenjachten georganiseerd in de 80 meterband. En ook dit jaar is dat het geval, want in de periode van april t/m september 2017 wordt er elke vierde woensdagavond van de maand een jacht georganiseerd.

2017-Vossenjagen-022Woensdag 26 juli was er ook weer een vossenjacht, waarbij deze keer Piet PA0CWF en zijn XYL Annie als vos fungeerden. Ze hadden een mooie locatie uitgezocht in een natuurgebied nabij Oostkapelle. Er waren deze avond maar liefst 4 teams actief: Jan PA3BKZ en Wim PA0WDZ, Jeroen PE1MWB en XYL Ina, Wijnand PA3HFJ en XYL Karin PD0KM en tot slot Robert PA3GEO en Jos PA11208. Zij wisten allen het eindpunt te vinden. En daar wachtte natuurlijk een bak koffie of thee met een versnapering, meerdere versnaperingen zelfs!

2017-Vossenjagen-030Alle deelnemers hebben weer een leuke avond achter de rug. De volgende jacht staat gepland op woensdag 23 augustus. Wil je ook eens meedoen? Lees dan dit artikel met verdere uitleg.

Foto’s van het vossenjachtseizoen 2017 staan in ons Fotoboek.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Hij is daarnaast één van de begeleiders van de in 2018 gestarte N/F-cursus..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *