Afdelingsnieuws

Jaarvergadering: nieuwe penningmeester gekozen

Sinds woensdag 2 februari 2022 heeft de VRZA afdeling Zuid West Nederland een nieuwe samenstelling van het bestuur.

De functie van penningmeester was vacant na het rooster van aftreden van Jeroen Slagboom PE1MWB, sinds 2003 penningmeester van de afdeling. Tijdens de drukbezochte jaarvergadering (voor het eerst zowel fysiek als online gehouden) is René Cornelisse PA3CKP unaniem gekozen als onze nieuwe penningmeester.

René PA3CKP beheert nu de penningen
Nieuwe bestuurssamenstelling

Het bestuur ziet er nu als volgt uit:

  • Voorzitter: Karin Mijnders-Menheere PA2KM
  • Secretaris: Michel Bleijenberg PD4AVO
  • Penningmeester:  René Cornelisse PA3CKP
Jeroen PE1MWB zwaait af als penningmeester

Zowel het bestuur als de leden danken Jeroen voor al die jaren dat hij in het bestuur heeft gezeten. In de jaren negentig als secretaris, de laatste 19 jaar als penningmeester. Jeroen ontving op 5 februari 2020 een waarderingscertificaat én bijhorende Gouden speld uit handen van de landelijke voorzitter van de VRZA.

Jeroen blijft de leesmap verzorgen evenals de maandelijkse Techno-avond; iedere derde woensdagavond van de maand vanaf 20.00 uur in de radioshack. 

pd4avo

Michel heeft zich in het verleden op allerlei gebieden ingezet voor de afdeling, zowel in bestuursfuncties als bij de organisatie van activiteiten. Sinds 2020 is hij weer lid van het afdelingsbestuur, deze keer in de rol van secretaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *