PA25ZWN – 25 jaar VRZA ZWN

Gedurende de maand november 2017 heeft de VRZA afdeling Zuid West Nederland haar 25 jarig jubileum gevierd. Gedurende deze feestmaand waren er verschillende activiteiten waaronder een open dag voor en door luister- en zendamateurs én belangstellenden in de radiohobby. Op deze pagina’s vind je een overzicht van de afgelopen jubileum-activiteiten.

Open Dag

De open dag vond plaats op zaterdag 18 november van 11.00 uur tot 16.00 uur met talrijke demo’s en stands van een aantal van onze leden en bevriende amateurs van diverse naburige Veron-afdelingen.

Lees hier het verslag van de Open Dag

Routebeschrijving

De open dag werd gehouden in en naast onze Clubshack in Vlissingen, in het voormalige PSD-gebouw aan de Binnenhaven.

Bekijk hier de routebeschrijving

Feestavond

Na de afsluiting van de open dag hielden we een Feestavond om het jubileum te vieren, ook bij de Clubshack. Hiervoor waren alle afdelingsleden, medewerkers aan de open dag én hun partners via “snail-mail” of e-mail uitgenodigd. Belangrijkste onderdeel van de Feestavond was een warm en koud buffet. Het werd een gezellige avond met 28 deelnemers!

Special Call

De speciale call PA25ZWN werd van 1 t/m 28 november op regelmatige basis gebruikt op de amateurbanden. Uiteraard ook tijdens de Open Dag en de VRZA QSO Party.

Lees hier alles over PA25ZWN

Organisatie

De organisatie rondom 25 jarig VRZA ZWN lag in de handen van de Jubileum commissie, bemenst door Karin PD0KM & Michel PD4AVO en daarbij geholpen door diverse leden.