PA25ZWN – Special Call

Om het 25 jarig bestaan van de VRZA afdeling Zuid West Nederland extra luister bij te zetten werd de speciale call PA25ZWN geactiveerd in de periode van 1 t/m 28 november 2017. Gedurende deze vier weken hebben diverse leden van de afdeling de microfoon of CW sleutel ter hand genomen om verbindingen te maken op de HF, VHF en UHF banden.

Zo was de call bijvoorbeeld tijdens de Locatorcontest op 14 november te horen op 6 meter, 4 meter, 2 meter en 70 cm. Ook tijdens de VRZA QSO Party op 26 november werd de call in de lucht gebracht.

Rooster van operators

Uiteraard wilden we zoveel mogelijk leden de kans geven om PA25ZWN te activeren. Daarom was er een rooster opgesteld waarin iedereen kon aangeven wanneer hij of zij verbindingen wilde gaan maken. Je kunt het hier nog eens terugkijken.

Rooster van Operators voor PA25ZWN

Digitaal Logboek

Om alle met PA25ZWN gemaakte QSO’s centraal te kunnen loggen werd er gebruik gemaakt van een digitaal logboek op onze website. Dit moest o.a. het leven van onze clubcall-manager een stuk dragelijker maken. Het programma ondersteund het live invoeren van de QSO’s tijdens het werken van de stations alsook het achteraf invoeren van een papieren log. Het gebruik van dit logboek is goed bevallen en zal vast nog wel eens vaker worden ingezet bij dit soort activiteiten.

Online Logboek PA25ZWN

QSL kaart

Uiteraard is er inmiddels een mooie QSL-kaart verstuurd aan de tegenstations.