PA25ZWN – Routebeschrijving Clubshack

Hieronder vind je de routebeschrijving naar onze Clubshack, gelegen aan de Prins Hendrikweg 10, 4382 NS te Vlissingen, zowel via de weg als met het openbaar vervoer. Je kunt natuurlijk ook een online routeplanner aan het werk zetten, bijvoorbeeld Google Maps. De inmeld-frequentie is 145.225 MHz.

Routebeschrijving

Vanuit West-Brabant (A58)

Met de auto via de autosnelweg A17 (Moerdijk) / A58 (Breda) A12 (Antwerpen) doorrijden op de A58 naar Vlissingen. Op het einde van de autosnelweg (bij de watertoren Oost-Souburg) bij de verkeerslichten linksaf de Veerhavenweg oprijden (volg Breskens / station). Daarna rechtsaf over het spoor de weg naar links volgen. Volg voor de parkeermogelijkheden onderstaand kaartje.

Vanuit Zeeuws-Vlaanderen en België (N62)

Met de auto de N62 volgen via Zelzate en Terneuzen door de Sluiskiltunnel en Westerscheldetunnel [TOL] rechtdoor via de N254 naar Middelburg. Bij de 2e rotonde de afslag naar de A58 (Vlissingen) nemen. Op het einde van de autosnelweg (bij de watertoren Oost-Souburg) bij de verkeerslichten linksaf de Veerhavenweg oprijden (volg Breskens / station). Daarna rechtsaf over het spoor de weg naar links volgen. Volg voor de parkeermogelijkheden onderstaand kaartje.

Vanuit de eilanden:

De N57 volgen via Rozenburg / Ouddorp / Haamstede / Middelburg. Na het aquaduct Middelburg bij de 2e afslag rechtsaf de A58 oprijden richting Vlissingen. Op het einde van de autosnelweg (bij de watertoren Oost-Souburg) bij de verkeerslichten linksaf de Veerhavenweg oprijden (volg Breskens / station). Daarna rechtsaf over het spoor de weg naar links volgen. Volg voor de parkeermogelijkheden onderstaand kaartje.

Openbaar Vervoer

Westerschelde Ferry

Vanuit West Zeeuws-Vlaanderen en België kan de oversteek met de Westerschelde Ferry een eind korter zijn dan omrijden via de Westerscheldetunnel [TOL]. De Westerschelde Ferry Vlissingen-Breskens vaart op zaterdag vanaf 08.18 uur ieder uur om 18 minuten na het hele uur. Vanuit Vlissingen vertrekt de Ferry vanaf 07.48 uur ieder uur om 48 minuten na het hele uur, dit tot 20.48 uur. Vanaf het stationsplein / Ferry Terminal is het ca. 10 minuten lopen naar de locatie van de VRZA ZWN (Prins Hendrikweg 10).

Nederlandse Spoorwegen

Op zaterdag 18 november rijden vanaf 08.04 uur intercitytreinen ieder half uur (’04 en ’34) van Amsterdam via o.a. Haarlem, Leiden, Rotterdam CS, Dordrecht, Roosendaal en de Zeeuwse stations naar Vlissingen.

Bezoekers vanuit Utrecht kunnen in Rotterdam CS op spoor 7 overstappen op de rechtstreekse trein naar Vlissingen. Reizigers uit West-Brabant stappen over in Roosendaal op spoor 4a.

Vanuit Vlissingen vertrekken de treinen weer ieder half uur, om ’22 en ’52.

Bus (Connexxion)

Vanaf het stationsplein Vlissingen vertrekt ieder half uur (’16 en ’46) buslijn 56 (Connexxion) naar de locatie van de VRZA ZWN aan de Prins Hendrikweg (1e halte). Na het oversteken is de ingang al bereikt. Lijn 56 vertrekt om ’10 en ’40 terug naar het stationsplein/Ferry.

Wandelen vanaf het station

De VRZA ZWN locatie is ook prima lopend te bereiken vanaf het station/Ferry. Neem de route via de Prins Hendrikweg, de duur van de wandeling is gemiddeld 10 minuten. Volg voor de looproute onderstaand kaartje.

Parkeren

Er is voldoende gelegenheid om te parkeren (zie kaartje):

  • Aan de Eerste Binnenhavenweg kan aan beide kanten van de weg worden geparkeerd (P1).
  • Aan de Oostsouburgseweg kan langs de parking van Orionis worden geparkeerd (P2).
  • Aan de Edisonweg kan aan beide kanten van de weg worden geparkeerd (P3).
  • Bezoekers die de open dag willen combineren met een bezoek aan het centrum en/of de boulevards van Vlissingen kunnen in de parkeergarage Scheldeplein parkeren (P4). Kijk voor attracties op https://www.vlissingen.nl/toerist/zien-doen/attracties-en-bezienswaardigheden.html

Nog vragen m.b.t. de route naar onze Clubshack? Mail dan naar .