Fotoboek 2022

Gelukkig konden we dit jaar weer vanuit de clubshack meedoen aan de PACC contest.

Camping On The Air: radio en gezelligheid op Camping Buitenhof!

Op zondagmiddag 20 maart kwamen er 6 teams aan de start voor een gezellige 80m vossenjacht op Walcheren.

In 2022 hebben we meerdere middagen een "Open Radio Huis" georganiseerd in de clubshack.

Helaas moeten we onze vertrouwde clubshack verlaten, de gemeente heeft andere plannen met onze lokatie. In dit album de foto's van het verwijderen van de antennes e.d.

In 2022 wordt er tijdens het goed weer seizoen, van april t/m september, iedere 4e woensdagavond van de maand een 80m vossenjacht gehouden.

In 2022 konden we gelukkig weer het vertrouwde Velddagweekend organiseren. Soms was het wat nat, maar toch zijn er weer veel antenne experimenten uitgevoerd.

De traditionele Antennemeetdag werd deze editie ook een luisterdag, ontvangers werden aan diverse antennes gekoppeld ter vergelijking.

In het weekend van 22-23 oktober 2022 vond het Koude Oorlog Weekend plaats. In Middelburg werd o.a. de voormalige BB-bunker onder - ook al voormalige - brandweerkazerne geopend voor bezoek. Het special event station PA60CUBA en DRCO waren aanwezig om het publiek uitleg te geven over amateurradio.

Op zondagochtend 20 november werd, voorafgaand aan de VRZA QSO Party, de gerenoveerde antennemast teruggeplaatst.

De Clubshack was op zondag 20 november geopend voor de VRZA QSO Party. Dat betekent QSO's maken, zowel op 80m en 2m alsook onderling natuurlijk!

Iedere derde woensdagavond van de maand is er de Techno Avond in de ZWN Clubshack.