VRZA ZWN Clublocatie

Na vele jaren met veel plezier het “Botenhuis” te hebben “bewoond” moesten we deze stek helaas gaan verlaten. Gelukkig kon de Hogeschool Zeeland ons een andere locatie aanbieden, n.l. het voormalige PSD gebouw te Vlissingen. We hebben hier nu een ruimte voor exclusief gebruik! Natuurlijk is ook deze locatie beschikbaar voor activiteiten die we samen doen met de VERON afdelingen Vlissingen en Walcheren.

Openingstijden

De clubshack is in ieder geval geopend op de volgende dagen en tijden:

  • 1e woensdagavond van de maand 20:00 uur tot 22:30 uur: Afdelingsbijeenkomst
  • 3e woensdagavond van de maand 19:30 uur tot 22:00 uur: Techno Avond
  • Maandelijks in de herfst en winter een zaterdag 09:00 uur tot 16:00 uur: Open Radio Huis (zie Agenda)

Houd verder de berichten op deze site in de gaten, want natuurlijk is onze locatie ook ter beschikking op andere dagen en kunnen de openingstijden eerder / sluitingstijden later zijn als aangegeven wanneer noodzakelijk. De clubshackbeheerder is René PA3CKP, voor al uw suggesties, sleuteladressen en informatie.

Hoe is de afdelingslocatie te bereiken

Het voormalige PSD-gebouw ligt in Vlissingen aan de Prins Hendrikweg 10, 4382 NS. De ingang is via het schuifhek aan de zijkant van het terrein (Visserijkade) welke is aan te rijden via de Eerste Binnenhavenweg. Neem meteen de eerste afslag rechtsaf, voorlangs het gebouw van Ocean Wide, rechtdoor naar het schuifhek. Hier kun je langs de weg de auto parkeren. Onze clubshack is gelegen naast (voorbij) de grote hal.

Routebeschrijving met de auto:

In de routeplanner kan worden aangehouden: Visserijkade 1 Vlissingen (gebouw Ocean Wide).

Vanuit Zeeuws-Vlaanderen:

Vanuit Zeeuws-Vlaanderen kan men de N62 (Westerscheldetunnel) en N254 (Middelburg) volgen tot de aansluiting met de A58, daarna de afslag Vlissingen nemen (A58). Volgt daarna onderstaande routebeschrijving (A58).

Vanuit Schouwen-Duiveland kan men de Dammenroute naar Middelburg volgen (N57) tot de aansluiting met de A58, daarna de afslag Vlissingen nemen (A58). Volgt daarna onderstaande routebeschrijving (A58).

Vanaf de A-58:

Bij einde A-58 stoplichten ga je linksaf, op de grote rotonde rechtsaf, over de spoorwegovergang; vervolg de Oude Veerhavenweg tot de bocht met de Prins Hendrikweg. Ga hier linksaf richting station, dan meteen rechtsaf de Eerste Binnenhavenweg oprijden. Neem meteen de eerste afslag rechtsaf, voorlangs het gebouw van Ocean Wide, rechtdoor naar het schuifhek. Hier kun je langs de weg de auto in de vakken parkeren. Onze clubshack is gelegen links naast de grote hal. Let op: de parallelweg aan de Prins Hendrikweg is eenrichtingsverkeer!

Vanaf Neeltje Jans / Middelburg N-57:

Vanaf de N-57 Sint-Laurens volg je de borden Vlissingen. Je gaat net voor Middelburg rechtsaf langs de ESSO, bij de twee rotondes ga je steeds rechtdoor. Op het einde van deze weg ga je rechtsaf richting Koudekerke. Na 800 meter ga je linksaf de Stromenweg op richting Vlissingen. Op het einde ga je rechtsaf de Nieuwe Vlissingse weg op richting Vlissingen. Op het einde van deze weg sla je linksaf, de Keersluisbrug over. Na de brug neem je meteen de parallelweg en na zo’n 200 meter zie je aan je rechterzijde het voormalige PSD gebouw staan.