Verslagen

Gezellige clubshack tijdens VRZA QSO-Party

De VRZA bestaat 62 jaar en afgelopen zondag 24 november vierden we dat met een gezellige uitwisseling via de radio en in persoon op de clublocatie. We kunnen wel stellen dat er geen hoge radioactiviteit was. Daarbij gezegd dat we ook hand in eigen boezem moeten steken.

PI4ZWN op ontvangst

Natuurlijk was het clubstation op ontvangst op 80 en op 2 meter. Maar ja, zoals wij de anderen meer niet dan wel hoorde zo zal het onze clubgenoten elders in het land niet anders zijn als zij opzoek waren naar PI4ZWN. Door onderling QSO bleef het aantal QSO’s beperkt. Goed we hebben een paar stations gewerkt, waaronder Jan Willem Udo onder PI4VRZ/A.

Was de QSO party dan niet geslaagd? Jawel hoor. De felicitaties werden hoogst persoonlijk in de VRZA ZWN shack uitgewisseld. En daar hoort taart bij! Het was ook dit jaar weer heel gezellig en voor herhaling vatbaar (Misschien dat we volgend jaar de microfoon maar op ‘lock’ moeten zetten).

.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *