Verslagen

Clubshack weer schoon!

Zaterdag 18 januari j.l. stond in het teken van het schoonmaken van de VRZA-ZWN Clubshack. Een flink aantal radio-amateurs kwam om 9 uur ’s ochtends naar de shack om de handen uit de armen te steken.

Zo ongeveer de gehele clubshack werd leeggeruimd om alles schoon te kunnen maken. Alle apparatuur werd in de grote werkplaats gezet en schoongemaakt, en ook de koelkast en “de “keukenkast” ontkwamen niet aan een beurt.

Ook werden de ramen, zowel binnen als buiten, gewassen en werden de eerder reeds gewassen vitrages weer opgehangen. De lichtarmaturen werden aangepakt en de vloer kreeg een poetsbeurt. De inhoud van de junkkasten werd aan een kritische blik onderworpen, een auto vol minder bruikbaar spul werd afgevoerd. Het enige wat nog moet gebeuren is het weer aansluiten van de radio- en computerapparatuur, want om 13 uur hielden we het voor gezien.

.

Schoonmaakteam

Al met al is het meeste wat op het lijstje van “aanvoerder” Jeroen PE1MWB stond wel afgevinkt. Stiekem werden er ook al initiatieven voor het t.z.t. hanteren van de witkwast waargenomen! Naast Jeroen en XYL Ina waren van deze dag actief: Jan PA3BKZ, Piet PA0CWF, Wim PA0JAW, René PD0EJN, Jos PA11208 en Wijnand PA3HFJ. Laci PD0ROF hielp ons van de overtollige “junk” af.

René had zijn fotocamera meegenomen, het resultaat kun je in het Fotoboek bekijken.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *