SK

Jack van Deelen, NL 11753, Silent Key

Op 22 mei 2016 is

Jack van Deelen, NL 11753,

overleden in de leeftijd van 63 jaar. Helaas kwam ook hij in aanraking met een ongeneselijke ziekte en het laatste jaar ging zijn gezondheid snel achteruit.

Jack kwam in aanraking met radio via 27 Mc maar de grote omslag kwam via scouting. De hele familie van Deelen was actief binnen scouting en zo rolde Jack in de Jamboree On The Air. Jaren lang was Jack actief als JOTA organisator binnen de Kazan de Wolf groep in Middelburg en gedurende 7 jaar was hij de Radio Scouting Spel Adviseur (RSSA) voor Rayon J. In die hoedanigheid bezocht hij samen met één van onze leden altijd alle JOTA stations in Zeeland en West-Brabant.

Ook luisterde hij veel op HF en meldde hij zich vaak in op de Techno Ronde op Walcheren. Jack vertelde graag over zijn wandeltochten in Oostenrijk, waar hij ieder jaar, met zijn XYL Monika, zijn zwager (OE6UEG) en schoonzus (OE6YID) in Stainach bezocht. Als Jack je kon helpen op PC gebied of op het gebied van edelmetalen, dan deed hij dat graag. Hij was een enorme vakman en zijn zinken bloembakken zwerven nog overal rond.

We wensen zijn XYL en beide QRP’s veel sterkte met dit verlies.

De afscheidsbijeenkomst van Jack is op vrijdag 27 mei 2016 om 15:00 in de aula van het crematorium in Middelburg.

Namens de drie samenwerkende afdelingen;
VERON afdeling Walcheren,
VERON afdeling Vlissingen en
VRZA afdeling Zuid-West Nederland,

Dan de Bruijn, PA1FZH

Voorzitter afdeling Walcheren van de VERON

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *