Afdelingsinformatie

Het Afdelingsbestuur

Zoals elke afdeling heeft ook de afd. Zuid West Nederland een afdelingsbestuur. De bestuursleden worden door tijdens de jaarvergadering gekozen door de leden van de afdeling, en zorgen er voor dat de randvoorwaarden voor de activiteiten in afdelingsverband geregeld zijn. Denk hierbij aan het voeren van correspondentie en het bijhouden van de financiën, maar ook het onderhouden van de contacten met de eigenaar van onze clubshack en het entameren van activiteiten behoren tot de taken van het afdelingsbestuur.

Het organiseren van activiteiten is niet persé een taak van het bestuur, want de VRZA huldigt het principe dat activiteiten niet alleen vòòr, maar vooral dóór de leden worden georganiseerd. Want dat is nu juist het leuke van een afdeling: samen dingen ondernemen!

Samenstelling afdelingsbestuur

Het afdelingsbestuur bestaat momenteel uit een drietal leden:

Karin PD0KM      

Karin Mijnders • PA2KM

Functie: Voorzitter

email:

     

Michel Bleijenberg • PD4AVO

Functie: Secretaris

email:

     

René Cornelisse • PA3CKP

Functie: Penningmeester

email:

 

Bereikbaarheid

Het afdelingsbestuur is ook bereikbaar via het algemene e-mailadres

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *