Fotoboek 2008

De foto’s van de activiteiten in het jaar 2008.

Ieder jaar viert de VRZA haar verjaardag rondom 23 november met een QSO-Party: een gezellig samenzijn in de ether. Uiteraard was de crew van PI4ZWN ook dit jaar present. En ook in de clubshack werd het gezellig!

Op zaterdag 13 september 2008 werd de 1e Walcherse Vossenjacht gehouden. Vier teams gingen op de fiets op zoek naar de 3 vossen die voorzien van een APRS zender op de elektronische kaart in de clubshack verschenen.

Ook in 2008 werd het nieuwe seizoen ingeluid door een overheerlijke en bere-gezellige barbecue bij de clublocatie.

Op de laatste dag van augustus 2008 vond wederom de jaarlijkse Antennemeetdag plaats op de Oranjeplaat. Het weer was uitstekend en er waren weer de nodige antennecreaties te aanschouwen.

Onder aanvoerderschap van Leo PA0ULT werd er ook in 2008 weer meegedaan aan het Lighthouseweekend vanuit de vuurtorens in Westkapelle. De foto's zijn gemaakt door Jeroen PE1MWB en Wijnand PA3HFJ.

Ook in 2008 werd camping Buitenhof te Lewedorp weer het centrum van de velddagactiviteiten van een aantal ham's uit Regio 44. De foto's zijn gemaakt door Hans PA5082, Dan PA1FZH, Karin PD0KM en Wijnand PA3HFJ.

In het weekend van 8 en 9 maart 2008 werd wederom camping Duinoord opgezocht voor het IOTA weekend.

De Middelburgse scoutinggroep Kazan de Wolf was weer QRV tijdens de Jamboree On The Air onder de call PA3GEO/J.

Tijdens de afdelingsbijeenkomst van december 2007 werd er ruim aandacht besteed aan SSTV-repeater software, met uiteraard een live demo!

Eind februari 2008 ging er een storm over het land. Niet eens zo'n erge storm, maar wel gepaard gaande met harde windstoten. Hiervoor heeft onze trotse antennemast letterlijk moeten buigen. Zie hier het resultaat.

Ook in 2008 werd weer deelgenomen aan de PACC Contest, samen met leden van de Veron afd. Walcheren. Hoewel het geen "kidsday" was, kun je niet vroeg genoeg beginnen met het voor de hobby interesseren van de jeugd!