Fotoboek 2009

De foto’s van de activiteiten in het jaar 2008.

Wederom problemen met de ZK6BKW-antenne boven de clubshack, dus wederom reparatie-actie!

Op zondag 22 november 2009 werd wederom de VRZA QSO party gehouden worden, ter viering van de 58e verjaardag van de VRZA. Deze QSO party stond in het teken van een gezellige bijeenkomst via de radio, waarbij een aantal VRZA clubstations in de lucht waren, waaronder uiteraard PI4ZWN.

Op zaterdag 31 oktober 2009 brachten Karin PD0KM en Wijnand PA3HFJ beiden voor de eerste keer in hun amateur-loopbaan een bezoek aan de Dag voor de Radio Amateur te Apeldoorn. De foto's geven een impressie van deze dag.

Op zaterdag 19 september 2009 vond de tweede editie van de Walcherse APRS Vossenjacht plaats. Deze keer hadden de vossen in Oost- en West Souburg hun werkgebied.

De jaarlijkse seizoenstart begint volgens traditie met de afdelingsbarbecue. Altijd weer een gezellig gebeuren!

Het traditionele einde van het buitenseizoen is sinds jaar en dag de Antennemeetdag van het Walcheren Antenne Team, zo ook in 2009.

In de lente van 2009 zijn in Techno Avond verband twee "Warbler" 80m PSK transceivers in elkaar gezet.

Het velddagweekend editie 2009 kende een bijzonder warme dag en een bijzonder natte dag. Er werden weer de nodige antenneprojecten uitgevoerd. De foto's zijn van Hans PA5082 en Wijnand PA3HFJ.

Op donderdag 21 mei 2009 werd de Oranjeplaat weer opgezocht in het kader van de jaarlijkse Familie Velddag. Weer veel activiteiten en dus veel foto's....

De jaarlijkse opening van het "buitenseizoen" vindt traditioneel op EU-146 plaats, ofwel camping Duinoord te Westenschouwen. Met prima weer en weer veel activiteiten op antennegebied.

In februari 2009 werd wederom meegedaan met de PACC contest, samen met de Veron afd. Walcheren.

De start van het nieuwe jaar kunnen we ons niet meer indenken zonder de Nieuwjaarsreceptie, dus ook in 2009 begonnen we hier mee. Jeroen PE1MWB en René PD0EJN namen een aantal foto's.