Fotoboek 2011

De foto’s van de activiteiten in 2011.

Op zondag 27 november 2011 werd de zestigste verjaardag van de VRZA gevierd met de VRZA QSO-Party, met als extraatje de trekking van de loterij ter gelegenheid van het lustrum. Het was een drukke en gezellige boel in de clubshack van PI60ZWN!

Alweer heel wat jaartjes wordt er door de drie VRZA- en Veron-afdelingen op Walcheren deelgenomen aan het International Lighthouse Weekend wat in augustus plaats

Op 3 september 2011 was het weer zo ver: de jaarlijkse antenne meetdag.

Het nieuwe seizoen 2011-2012 werd zoals te doen gebruikelijk tijdens de afdelingsavond van september geopend met de jaarlijkse barbecue.

Robert PA3GEO organiseerde tijdens de afdelingsbijeenkomst op 4 mei 2011 een demo betreffende een aantal digitale modes. De interessante voordracht werd druk bezocht.

Dit jaar geen IOTA-activiteit meer op Schouwen, maar een "COTA" op de Bevelanden. COTA?? Camping On The Air dus.... In ieder geval activiteiten genoeg voor heel veel foto's!

In het weekend van 12 en 13 februari 2011 namen leden van VRZA afd. Zuid West Nederland en Veron afd. Walcheren wederom gezamenlijk deel aan de PACC contest.

Ook in 2011 stond de eerste afdelingsbijeenkomst van het jaar in het teken van de Nieuwjaarsreceptie.