Fotoboek 2012

De foto’s van de activiteiten in het jaar 2012.

Na een periode van afwezigheid werden er in 2012 weer een aantal 80m vossenjachten georganiseerd, zelfs met een eindklassement met trofee!

Eind november vieren we ieder jaar de verjaardag van de VRZA. Ook in 2012 was PI4ZWN hierbij QRV vanuit de clubshack waar het ook zeer gezellig was!

De afdelingsbijeenkomst van september staat al jaren in het teken van dé barbecue. Ook in 2012 weer een gezellig evenement bij de clubshack!

Jaarlijks organiseert het Walcheren Antenne Team (WAT) aan het einde van het buitenseizoen, dus medio september, een antennemeetdag.

Foto's van de jaarlijkse activatie van de hoge en lage vuurtoren te Westkapelle, editie 2012.

Al geruime tijd geleden werd de door Etiënne PE1OYT geschonken schuifmast tegen de gevel van de clubshack bevestigd, in de zomermaanden volgden het boren van een muurdoorvoering en het monteren van rotor en antennes.

De camping van de fam. Dekker te Lewedorp was weer het "strijdtoneel" van de gezamenlijke velddag van Veron WAL en VRZA ZWN.

De familievelddag werd deze keer weer eens op de lokatie gehouden waar het vele jaren geleden allemaal begon: de Piet. Uiteraard op Hemelvaartsdag!

In het weekend van 24-25 maart 2012 vond de tweede "COTA" plaats, oftewel Camping On The Air. Een druk bezocht weekend op camping Buitenhof te Lewedorp.

Het weekend van 11-12 februari 2012 stond in het teken van de PACC contest. Hieraan werd door Veron afd. Walcheren en VRZA afd. Zuid West Nederland wederom gezamenlijk deelgenomen onder de call PI4WAL.

Woensdag 5 januari 2012 vond de Nieuwjaarsreceptie plaats in de clubshack. Karin PD0KM had voor de nodige hapjes en drankjes gezorgd en Laci PD0ROF bakte weer de bitterballen.