Fotoboek 2017

De foto’s van de activiteiten in het jaar 2017.

Een week na de Open Dag ter ere van 25 jaar afd. ZWN werd deelgenomen aan de VRZA QSO Party, uiteraard met de call PA25ZWN.

Op 18 november 2017 vierden we met een grootse Open Dag het 25 jarig bestaan van de afd. Zuid West Nederland van de VRZA.

Tijdens Open Monumentendag bezochten Wijnand PA3HFJ, Karin PD0KM en Robert PA3GEO de BB-bunker van Dan PA1FZH op Westenschouwen.

Meestal één van de laatste buitenactiviteiten van het jaar, ook deze keer weer prima bezocht.

Tijdens het jaarlijkse Lighthouseweekend werden door de Walcherse zendamateurs beide vuurtorens van Westkapelle geactiveerd. Deze keer met aandacht van de pers.

Onze secretaris Robert PA3GEO bezocht de 2017 editie van de grootste hambeurs van Europa te Friederichshafen.

In de maanden april t/m september staat er op de vierde woensdagavond van de maand een 80 meter vossenjacht op het programma.

In het warme seizoen komen regelmatig zendamateurs op de Oranjeplaat samen om activiteiten te ondernemen, of gewoon onderling QSO te voeren.

Het jaarlijkse Velddagweekend viel deze keer samen met het Pinksterweekend: een dag extra met radio bezig zijn dus!

Ieder jaar komen de zendamateurs op Hemelvaartsdag met hun familieleden bijeen op het recreatieterrein "de Piet" aan het Veerse Meer. Dit jaar was het prima weer en dus goed vertoeven!

Tijdens de Techno Avond van april 2017 werden de ATV onderdelen weer eens aangesloten.

Op zaterdag 4 februari 2017 was de DRCO weer present op de Open Dag van het Watersnoodmuseum te Ouwerkerk, daarbij geholpen door andere zendamateurs.

Zaterdagavond 28 januari werd er weer een Nachtvossenjacht gehouden, deze keer op Walcheren. Er deden 3 teams mee.

De eerste afdelingsbijeenkomst van 2017 stond in het teken van de Nieuwjaarsreceptie, voor deze gelegenheid niet op de woensdagavond maar zondagmiddag.