Fotoboek 2019

De foto’s van de activiteiten in het jaar 2019.

Na problemen met de zender in oktober verliep de traditionele Christmas Eve uitzending van de VLF-zender te Grimeton gelukkig weer als vanouds. We waren er live bij vanaf de Oranjeplaat met vier ontvangststations!

24 november 2019 vond de 29e VRZA QSO Party plaats. Uiteraard deed PI4ZWN weer mee!

Op zaterdag 26 oktober werd het special event station PA10BMZ geactiveerd vanuit het 10 jaar bestaande en zojuist heropende Bevrijdingsmuseum Zeeland te Nieuwdorp.

Op 24 oktober zou 's avonds de Zweedse lange golf machinezender SAQ in de lucht komen. Dat gebeurde uiteindelijk niet, maar gezellig was het wel op de Oranjeplaat!

Voor het tweede jaar op rij togen Karin PA2KM en Wijnand PA3HFJ naar Arnemuiden om aldaar een JOTA-station in de lucht te brengen.

Op 18 en 19 oktober vond de eerste editie plaats van het evenement ‘Wings, War and Concrete’ in en om de lasloods aan de binnenhaven van Vlissingen. Robert PA3GEO en Rene PA3CKP waren present met HF-radio.

Op 15 oktober 2019 togen Robert PA3GEO en Dan PA1FZH naar de St. Pietersberg in Zuid-Limburg om aldaar SOTA referentie PA-003 te activeren.

Rond de herdenking van de Slag om de Schelde die 75 jaar geleden plaats vond is een special event georganiseerd waarbij de call PA75SODS werd geactiveerd.

Een foto-terugblik van de jaarlijkse Antennemeetdag op Oranjeplaat aan het Veerse Meer.

Op 7 juli 2019 togen Robert PA3GEO en Dan PA1FZH met hun QRP-setup naar een locatie aan de Westerschelde, dit ter voorbereiding van toekomstige SOTA activiteiten.

Zaterdag 22 juni werd bij de clubshack de defecte 4 meter vertical met vereende krachten vervangen door een HB9CV voor deze band.

Omdat Hemelvaartsdag dit jaar precies voor de velddagcontest viel hebben we er deze keer een extra lang weekend van gemaakt!

Voor de tweede keer was PI4ZWN actief vanaf de Oranjemolen te Vlissingen tijdens de Internationale Molendag.

Foto's van de 80 meter vossenjachten in 2019 zullen in dit Fotoalbum verschijnen.

Op 4 april 2019 vond de OO Techniekdag plaats in de SCALDA school te Vlissingen. Walcherse zendamateurs waren erbij!

Zoals de traditie het wil was er ook in maart 2019 weer een Camping On The Air weekend in Lewedorp.

Zoals al vele jaren gebeurd werd er ook in 2019 onder de call PI4WAL aan de PACC contest meegedaan vanuit de PI4ZWN Clubshack.

De Nieuwjaarsreceptie op 2 januari 2019 werd zeer goed bezocht, het was gezellig druk!