R44 Woensdag Avond Ronde

UPDATE: Kijk in de agenda voor de actuele data waarop de ronde doorgang vindt, dit is afhankelijk van de geldende Corona-maatregelen.

De radioronde die tot de vakantieperiode werd georganiseerd vanwege het afgelasten van de afdelingsbijeenkomsten in Regio 44 bleek in een behoefte te voorzien. Daarom hebben de besturen van de Walcherse afdelingen besloten om deze per september te continueren, in iets gewijzigde vorm. Dit omdat de fysieke bijeenkomsten voorlopig nog niet plaats gaan vinden.

We zullen elkaar voortaan op de 1e en 2e woensdag van de maand ontmoeten op de vaste huisfrequentie van de Walcherse zendamateurs: 145.225 MHz. Om 20.00 uur zal de ronde vanuit Nieuwdorp resp. Middelburg door de voorzitters van VRZA ZWN en Veron WAL geopend en geleid worden. Het is een moment om even de laatste nieuwtjes maar ook het wel en wee uit te wisselen.

Wij hopen de vaste bezoekers van de clubbijeenkomsten even te horen maar natuurlijk zijn ook alle andere amateurs meer dan welkom om deel te nemen. Meld je om 20.00 uur in als deelnemer of luisteraar. Luisteramateurs kunnen zich via de mail () inmelden maar ook (en liever) via het onderstaande chatvenster zich melden en evt. een vraag stellen, ontvangstrapporten doorgeven etc.. Log hieronder in met je luisternummer/call en evt. je voornaam.

De chat is geopend vanaf een kwartier voor de start van de ronde tot het einde van de avond.


Chatroom R44 Woensdag Avond Ronde
Loading the chat ...