Afdelingsinformatie

VRZA ZWN Clublocatie

Na vele jaren met veel plezier het “Botenhuis” te hebben “bewoond” moesten we deze stek helaas gaan verlaten. Gelukkig kon de Hogeschool Zeeland ons een andere locatie aanbieden, n.l. het voormalige PSD gebouw te Vlissingen. We hebben hier nu een ruimte voor exclusief gebruik! Natuurlijk is ook deze locatie beschikbaar voor activiteiten die we samen doen met de VERON afdelingen Vlissingen en Walcheren.

Openingstijden

De clubshack is in ieder geval geopend op de volgende dagen en tijden:

  • 1e woensdagavond van de maand 20:00 uur tot 22:30 uur: Afdelingsbijeenkomst
  • 2e dinsdagavond van de maand 20:00 uur tot 23:00 uur: VRZA Locatorcontest
  • 3e woensdagavond van de maand 19:30 uur tot 22:00 uur: Techno Avond

Houd verder de berichten op deze site in de gaten, want natuurlijk is onze locatie ook ter beschikking op andere dagen en kunnen de openingstijden eerder / sluitingstijden later zijn als aangegeven wanneer noodzakelijk. De clubshackbeheerder is Jeroen PE1MWB, voor al uw suggesties, sleuteladressen en informatie.

Hoe is de afdelingslocatie te bereiken

Het voormalige PSD-gebouw ligt in Vlissingen aan de Prins Hendrikweg 10, 4382 NS. De ingang is via het schuifhek aan de zijkant van het terrein. Hier kun je de auto in de vakken parkeren. Onze clubshack is gelegen naast de grote hal.

Routebeschrijving met de auto:

Vanaf de A-58:

Bij einde A-58 stoplichten ga je linksaf en houd je meteen rechts aan en vervolgens rechtsaf over de spoorwegovergang; vervolg de weg en op het eind gaat u rechtdoor richting Binnenhaven. Je ziet aan je rechterzijde reeds het voormalige PSD gebouw staan. Let op: de parallelweg aan de Prins Hendrikweg is eenrichtingsverkeer!

Vanaf Neeltje Jans / Middelburg N-57

Vanaf de N-57 Sint-Laurens volg je de borden Vlissingen. Je gaat net voor Middelburg rechtsaf langs de ESSO, bij de twee rotondes ga je steeds rechtdoor. Op het einde van deze weg ga je rechtsaf richting Koudekerke. Na 800 meter ga je linksaf de Stromenweg op richting Vlissingen. Op het einde ga je rechtsaf de Nieuwe Vlissingse weg op richting Vlissingen. Op het einde van deze weg sla je linksaf, de Keersluisbrug over. Na de brug neem je meteen de parallelweg en na zo’n 200 meter zie je aan je rechterzijde het voormalige PSD gebouw staan.

 

Let op: de ingang is aan de zijkant van het gebouw via het schuifhek aan de Visserijkade.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *