Regio 44

Velddag 2020 vervalt

Op 4 en 5 juni stonden de velddagen gepland, iets wat we al meer dan 25 jaar met de drie gezamenlijke afdelingen op Walcheren organiseren. Uiteraard hadden we bij het plannen dit jaar geen rekening gehouden met het uitbreken van het het COVID-19 virus en de daarbij behorende maatregelen.

Naar aanleiding van de landelijke RIVM richtlijnen, de 1,5 meter samenleving, de aanwijzingen vanuit de hoofdbesturen van VERON en VRZA en na overleg met de eigenaar van de minicamping, hebben we helaas moeten besluiten om de velddagen 2020 niet door te laten gaan. Bij het organiseren van een activiteit moet je de veiligheid van de deelnemers en bezoekers kunnen garanderen en dat lukt ons onder deze omstandigheden niet.

Omdat ook de maatregelen voor de rest van 2020 nog niet bekend zijn, hebben we besloten om de velddag niet in datum te verschuiven maar geheel te laten vervallen.

We gaan er vanuit dat de wereld er in juni 2021 anders uitziet

Dan PA1FZH en Karin PA2KM

We gaan er vanuit dat de wereld er in juni 2021 anders uitziet dus houdt alvast 4, 5 en 6 juni 2021 vrij in je agenda.

Uiteraard is er nog steeds plaats voor individuele activiteiten met radio en antennes en weten we elkaar ook nog steeds te vinden tijdens de twee radiorondes; de PI4ZWN ronde op woensdagavond om 20:00u. en de Technoronde op zondagavond om 21:00u., beiden op 145.225 MHz.

73,

Karin Mijnders, PA2KM, voorzitter VRZA afdeling Zuid West Nederland
Dan de Bruijn, PA1FZH, voorzitter VERON afdeling Walcheren

pa2km

Karin PA2KM was tot februari 2024 de voorzitter van de afdeling Zuid West Nederland en is nog steeds betrokken bij de organisatie van diverse activiteiten. Daarnaast is ze namens het DQB ook de QSL-manager voor Regio 44 en de landelijke Contestmanager van de VRZA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *