Afdelingsnieuws

Activering Special Callsign PI60ZWN

Dit jaar bestaat onze vereniging 60 jaar. Om dit te vieren krijgt elke afdeling een speciale call die gedurende de feestmaand november gebruikt mag worden. Onze call zal PI60ZWN zijn.

Tijdens de afdelingsavond hebben we besloten dat we een ieder in de gelegenheid willen stellen om van deze call gebruik te maken door op twee zondagen in november het clubhuis extra open te stellen. Tijdens de locator-contest zal de crew natuurlijk ook met deze call de lucht in gaan.

Clubshack extra geopend

Zondag 6 november en zondag 27 november zal de clubshack open zijn. Omdat het een feestmaand betreft zal er natuurlijk iets lekkers bij de koffie of thee zijn. Zondag 27 november wordt de QSQ-Party gehouden dus dan zal het zeker extra druk “on the air” zijn.

Natuurlijk kun je ook door de week bij de bekende adressen om de sleutel gaan als je vanuit de clubshack de call wilt gebruiken. De gebruikersvergunning hangt daar bij de sets.

We hopen veel amateurs in de clubshack te verwelkomen tijdens de extra openstellingen!

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *