Bekers Locatorcontest 2017 uitgereikt

In onze regio wordt door vele stations meegedaan aan de VRZA Locator Contest en er vallen hier na afloop van het contestjaar dan ook regelmatig prijzen uit te reiken. De editie 2017 leverde drie prijzen in de buurt op die we hier de revue laten passeren.

Afdelingsklassement

Allereerst was er het Afdelingsklassement dat wederom door onze afdeling werd gewonnen. De bijbehorende beker en certificaat werd door de VRZA Contestmanager Karin PD0KM uitgereikt aan een van de operators van clubstation PI4ZWN, Robert PA3GEO. De andere helft van het team, co-operator Wijnand PA3HFJ kon tijdens de afdelingsbijeenkomst helaas niet aanwezig zijn. Iedere maand waren zij de tweede dinsdagavond van de maand present en legden daarmee de basis voor het klassement. Maar uiteraard zijn de punten van inzendende afdelingsleden hierbij ook onmisbaar geweest.

Sectie B
Frank PE1EWR ontvangt NLC beker

Ook elke maand fanatiek aanwezig was Frank PE1EWR. Hij combineert de NLC met de Dutch Activity Contest (DAC) op 70cm. Dankzij de vele verbindingen op de diverse banden kon hij tijdens de afdelingsbijeenkomst van Veron Walcheren dan ook de beker voor de eerste plaats in de Sectie B – multiband single operator in ontvangst nemen. Hoewel Frank inmiddels een indrukwekkende hoeveelheid prijzen in zijn bezit heeft was hij er zichtbaar blij mee.

Sectie H

Daarnaast heeft ook de contestmanager zelf een prijs gewonnen, want zij doet maandelijks ook zeer gedreven mee. Zij behaalde de eerste plaats in de Sectie H – singleband single operator 70cm. Overigens worden de managerstaken met veel inzet vervuld, zo kunnen de contestdeelnemers binnenkort weer een nieuwsbrief in de digitale brievenbus verwachten.

De overige prijzen werden uitgereikt tijdens de recente ALV te Breukelen of opgestuurd naar de gelukkigen die we bij deze allen van harte feliciteren!

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Hij is daarnaast één van de begeleiders van de in 2018 gestarte N/F-cursus..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *