Verslagen

Bitterballen en champagne

Net als vorig jaar was de Nieuwjaarsreceptie meteen na het Open Radio Huis, dit omdat de eerste woensdag van de maand precies in de tweede week van de kerstvakantie viel. De eerste gasten waren al na de lunch onderweg naar de clubshack, anderen schoven aan bij het heffen van het glas.

Voorzitter Karin PA2KM blikte kort terug op een mooi seizoen (2023) en toostte samen met de aanwezigen dat we ook dit jaar, samen met onze zustervereniging en ketenpartners, weer een leuk actief radiojaar mogen meemaken.

Frituurpan

René PA3CKP had de nodige snacks als bitterballen, nasihapjes en meer ingeslagen en deze vonden, na in de frituurpan te zijn bereid, gretig aftrek bij de aanwezigen. En zoals onze secretaris Michel PD4AVO de afgelopen tijd niet nalaat om te benadrukken, er was meer keuze dan ooit in de volgestapelde koelkast.

Activiteiten zijn er dit jaar ook weer in overvloed, te beginnen met de herdenking in het Watersnoodmuseum, de PACC contest, het COTA weekend, PA75NAVO enz. enz. Genoeg te doen dus voor de actieve radioamateur!

In het Fotoboek kun je de sfeer van de bijeenkomst nog virtueel opsnuiven.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *