Afdelingsnieuws

Prettige Feestdagen gewenst!

Onze afdeling kan wederom terugkijken op een succesvol jaar met vele activiteiten. Na ons jubileumjaar zijn onze activiteiten zeker niet ingezakt want – vaak samen met de Walcherse collega-afdelingen van de Veron – hebben we weer veel gedaan.

Nieuw dit jaar was bijvoorbeeld de activering van de Oranjemolen te Vlissingen tijdens het Molenweekend. Daarnaast is er een N/F-cursus opgestart en was de deelname aan de 80 meter vossenjachten dit jaar zeer goed.

En nu het eind van het jaar nadert met de daarbij behorende Feestdagen is het voor menigeen dan ook tijd om even wat gas terug te nemen. Het afdelingsbestuur en de webmaster wensen een ieder dan ook

Prettige Feestdagen

en een

Voorspoedig 2019

We hopen mét jullie het nieuwe jaar in te luiden met een hapje en een drankje tijdens onze gebruikelijke Nieuwjaarsreceptie, te houden op woensdag 2 januari 2019 vanaf 20:00 uur in de VRZA ZWN Clubshack te Vlissingen. En heb je ideeën voor nieuwe of bestaande activiteiten, neem deze dan zeker mee!

 

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Een gedachte over “Prettige Feestdagen gewenst!

  • Aan het bestuur :

    Prettige Feestdagen en een voorspoedig en gezond 2019 voor u en de uwen.

    Groeten van Elly en Rene.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *