Prettige Feestdagen gewenst!

De Feestdagen liggen voor ons en dan is het traditioneel ook de periode van terugkijken naar wat zich het afgelopen jaar allemaal heeft plaatsgevonden in onze radio-amateurende regio.

Welnu, we kunnen gerust zeggen dat het een bijzonder jaar was! Door de Corona perikelen zijn vele van de activiteiten die we jaarlijks – vaak samen met onze vrienden van de Veron-afdelingen – organiseren niet door kunnen gaan, en ook de afdelingsbijeenkomsten konden vanaf maart om begrijpelijke redenen geen doorgang vinden. Wel wisten we elkaar “on the air” te vinden, via de reguliere én extra radiorondes die actief waren. En spaarzaam konden we elkaar toch nog op gepaste afstand ontmoeten, bijvoorbeeld op de Oranjeplaat of tijdens de 80m vossenjachten.

Voor de één is de periode rondom Kerst tijd om extra tijd aan de radiohobby te besteden, voor de ander om juist eens wat andere zaken op te pakken. Hoe dan ook, het afdelingsbestuur en de webmaster wensen een ieder

Prettige Feestdagen

en een

Voorspoedig 2021

Helaas zit de gebruikelijke Nieuwjaarsreceptie er deze keer niet in, maar als alternatief organiseren we de VRZA ZWN Nieuwjaarszesdaagse! Zie hiervoor het betreffende bericht op de website.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Hij is daarnaast één van de begeleiders van de in 2018 gestarte N/F-cursus..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *