Regio 44

Update 25e Antennemeetdag

De geplande antennemeetdag op zondag 30 augustus gaat gewoon door. We menen in de open lucht en met het houden van de afstand van 1,5 meter ten opzichte van elkaar, goed de veiligheid van de bezoekers te kunnen waarborgen. Uiteraard geldt hier ook dat je niet komt als je ziek bent, klachten hebt of temperatuursverhoging hebt.

Vanuit diverse bronnen (tertiaire arbeidsvoorwaarden, diverse nalatenschappen en shack opruimingen) zijn er nog een aantal interessante zaken boven water gekomen. Nu we minder in afdelingsverband kunnen werken, is het DE gelegenheid om in de shack wat te knutselen. En een goede junkbox wordt nooit leger maar alleen maar voller!

Wie het eerst komt…

Vandaar dat er op de antenne meetdag een aantal dozen zijn met interessante zaken om mee te nemen. Om het geheel laagdrempelig te houden, gaat alles gratis weg. Het is belangrijker dat spullen bij een liefhebber terecht komen die er nog “knutsel-brood” in ziet. Wat er allemaal voorbij komt, dat kun je zelf zien als je ook komt. We zijn er om 09:00u en wie het eerst komt…….

Lees hier nog eens de eerste aankondiging van deze activiteit.

Namens het Walcheren antenne Team, Dan de Bruijn, PA1FZH.

pa1fzh

Dan PA1FZH is voorzitter van de afdeling Walcheren van onze zustervereniging Veron en organiseert mede veel activiteiten voor de gezamenlijke afdelingen op Walcheren. Tevens is Dan actief voor DRCO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *