Regio 44

Vossenjacht 22 juli, doe je mee?

In juni hadden we weer een 80m vossenjacht op Walcheren. Er deden maar liefst 7 teams mee (waarbij sommige teams uit één persoon bestonden 🙂 ) dus de vos van dienst, Dan PA1FZH en XYL Elna, was bepaald niet voor niets uitgerukt!

Deze maand staat er wederom een vossenjacht gepland op de 4e woensdag, 22 juli dus. Deze keer zullen Piet PA0CWF en Wim PA0WDZ een locatie bemannen en de vos in de lucht brengen. Omdat er veel onervaren jagers zijn zal de vos net als de vorige keer vanaf 19:30u continu in de lucht blijven.

Omdat in juli de vakantieperiode begint is Wim nieuwsgierig hoeveel deelnemers hij kan verwachten. Het verzoek is daarom om hem een berichtje te sturen als je deelneemt. Overigens gaat de jacht in ieder geval door! Inmelden kan – en is zelfs gewenst – vanaf een kwartier voor aanvang via 145.225 MHz, dus neem je portofoon mee als je die hebt.

Foto’s van de maandelijkse vossenjachten plaatsen we in ons Fotoboek.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *