HAM-nieuws

200e VRZA Nederlandse Locator Contest (NLC)

De VRZA Nederlandse Locator Contest (NLC) is een contest met een zeer gemoedelijke sfeer onder de deelnemers. We proberen natuurlijk allemaal om veel verbindingen te maken maar we hebben ook allemaal tijd voor een gezellig praatje. Zeker als je iemand tegenkomt op de band die je al een poosje niet meer had gehoord. En dat moet vooral ook zo blijven.

Het is op die manier ook een mooie contest om beginnende amateurs kennis te laten maken en ervaring op te laten doen met het contesten zodat ze operating practice krijgen. We hebben de afgelopen jaren ook in Noord-Holland nu een aantal deelnemende stations. Heel leuk. Laten we hopen dat we ook vanuit de Noordoostelijke provincies deelnemers krijgen. Dan kunnen ook PA0FEI en PI4FRG eens wat meer verbindingen maken, hi.

Karin PD0KM
Karin PA2KM, VRZA NLC Contestmanager
200e editie NLC!

Op dinsdag 9 augustus wordt de 200e editie van de Nederlandse Locatorcontest gehouden. Een mooie mijlpaal om bij stil te staan. Tijdens die editie zijn er een paar speciale calls te horen. Als contestmanager heb ik de call PA200NLC aangevraagd en gekregen en daar zal ik tijdens de contest mee uitkomen. Vaste deelnemer Kees PD2KMW heeft ook een speciale call aangevraagd. Hij zal te werken zijn onder de call PD200NLC. Een uitgelezen kans om weer eens punten uit te delen in de contest en dan ook nog een mooie QSL kaart te scoren.

Meer informatie over de NLC is te vinden op de VRZA website. Daar staan o.a. het reglement en contestuitslagen. Tevens kun je de contestmanager via email bereiken: .

73, Karin PA2KM, Contestmanager VRZA NLC.

pa2km

Karin PA2KM is de voorzitter van de afdeling Zuid West Nederland en betrokken bij de organisatie van diverse activiteiten. Daarnaast is ze namens het DQB ook de QSL-manager voor Regio 44 en de landelijke Contestmanager van de VRZA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *