Regio 44

80m Vossenjacht op Zuid-Beveland

Ook dit jaar houden we van april t/m september iedere vierde woensdag avond van de maand een 80 meter vossenjacht. We hebben er dit seizoen dus alweer een aantal achter de rug.

Normaal houden we deze jachten op Walcheren, ten westen van het Kanaal door Walcheren. Echter, één keer per seizoen doen we Zuid-Beveland aan om voor de broodnodige afwisseling te zorgen. Want eens in een andere omgeving jagen zorgt weer voor nieuwe uitdagingen.

Jachtgebied

Woensdag 23 augustus is het dan ook de bedoeling dat de vossenjacht op Zuid-Beveland wordt gehouden. In de achtertuin van Wijnand PA3HFJ en Karin PA2KM dus, en zij zullen daarom als vos acteren. Zij hebben al een leuk plekje gevonden.

Het jachtgebied omvat dus Zuid-Beveland, vanaf de Sloedam tot aan de denkbeeldige lijn gevormd door de N256 bij Goes en vanaf daar loodrecht naar het zuiden. Het Sloehaven gebied laten we links liggen. De overige “spelregels” blijven hetzelfde. Robert PA3GEO zal als inmeldstation fungeren op 145.225 MHz.

Oh ja, omdat een andere zender wordt gebruikt is de “aan/uit” verhouding van het signaal iets anders (sneller) dan we gewend zijn, laat je daar dus niet door misleiden. De frequentie is 3.560 MHz.

Graag tot ziens bij de vos!

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *