Regio 44

Afdelingsbijeenkomsten starten weer!!

Na een jaar alleen vanuit de shack gewerkt te hebben, zijn er steeds meer mensen gevaccineerd, worden de regels weer versoepeld en dat betekent ook dat we de bijeenkomsten van de drie gezamenlijke afdelingen op Walcheren weer kunnen gaan opstarten.

Dit betekent dat we jullie van harte uitnodigen op één van de afdelingsbijeenkomsten (iedereen is altijd overal welkom):

  • VERON afdeling Vlissingen: iedere zondagmiddag om 14:00 te starten vanaf 4 juli in de bunker aan de Zuidweg in Biggekerke
  • VRZA afdeling Zuid West Nederland: iedere eerste woensdag van de maand, te starten vanaf 7 juli in de clubshack aan de Binnenhaven in Vlissingen
  • VRZA Techno Avond: iedere derde woensdag van de maand, te starten vanaf 21 juli in de clubshack aan de Binnenhaven in Vlissingen
  • VERON afdeling Walcheren: iedere tweede woensdag van de maand, te starten vanaf 8 september in de Brede School in Middelburg

Daarnaast zijn er (traditiegetrouw) de maandelijkse vossenjachten op 80 meter op de vierde woensdag van de maand welke reeds zijn gestart.

Uiteraard houden we ons bij de (binnen) bijeenkomsten aan de dan geldende regels van het RIVM en als er leden zijn die er nog geen fijn gevoel bij hebben en afzien van een bezoek, dan hebben we daar alle begrip voor. De QSL manager zal er in ieder geval zijn!

Graag zien we jullie weer terug op de afdelingsavonden!

De vervangende radiorondes die we als PI4ZWN resp. PI4WAL iedere 1e en 2e woensdag van de maand op 145.225 MHz hadden komen hiermee te vervallen. De Technoronde op de zondagavond gaat uiteraard gewoon door!

Graag zien we jullie weer terug op de afdelingsavonden.

73,
Karin Mijnders, PA2KM, Voorzitter VRZA afdeling Zuid West Nederland
Jesse Kluijfhout, PE1RUI, Voorzitter VERON afdeling Vlissingen
Dan de Bruijn, PA1FZH, Voorzitter VERON afdeling Walcheren

pa2km

Karin PA2KM was tot februari 2024 de voorzitter van de afdeling Zuid West Nederland, momenteel penningmeester a.i. en betrokken bij de organisatie van diverse activiteiten. Daarnaast is ze namens het DQB ook de QSL-manager voor Regio 44 en de landelijke Contestmanager van de VRZA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *