Regio 44

Gevraagd: deelnemers aan het Lighthouse weekend 2021

In 2020 kon ons geplande Lighthouse weekend helaas niet doorgaan vanwege welbekende redenen. Hierdoor doorbraken we een traditie die we al sinds 1998 gaande hielden. Maar we kijken niet achteruit maar vooruit en daarom zijn we blij dat alle vooruitzichten er op wijzen dat we dit jaar weer mee kunnen doen.

Ook in het Polderhuis museum in Westkapelle heeft alles even stilgelegen en kwam er een nieuwe vuurtoren beheerder maar dankzij de goede contacten van PA1PSD hadden we ook dit jaar weer snel toegang.

We zijn voornemens om weer beide vuurtorens in de lucht te brengen, het Polderhuismuseum te bemensen en de kinderen weer de gelegenheid te geven om berichten van en naar de vuurtorens en/of Polderhuis te verzenden.

We zoeken dus:
  • Operators voor de lage toren
  • Operators voor de hoge toren (en de hoge toren heeft tegenwoordig een toilet!)
  • Een operator voor in het Polderhuis
  • Mensen die de kinderen willen helpen een bericht op te stellen
  • Mensen die de kinderen willen helpen met het seinen van hun eigen naam

Afhankelijk van het aanbod en de wensen, maken we een rooster en kijken we wie er wanneer op welke band actief kan zijn. Het streven is om in ieder geval de zaterdag aanwezig te zijn; de zondag is mooi indien er voldoende belangstelling is.

Wanneer?

Zaterdag 21 en zondag 22 augustus. De opbouw start zaterdag om 09:00 en we stoppen als de avondoperators het voor gezien houden.

Graag horen we wie er wanneer op welke banden wil werken, of je zelf een set meeneemt en of je zelf een antenne meeneemt. In de hoge toren is meubilair, voor de lage toren moeten we zelf een stoeltje en een tafel (en wat geluiddemping) meenemen maar dat regelen we wel als we het rooster opstellen.

Graag hoor ik jullie opgaven voor 1 juli 2021, dan maken we een indeling.

73, Dan de Bruijn, PA1FZH.

pa1fzh

Dan PA1FZH is voorzitter van de afdeling Walcheren van onze zustervereniging Veron en organiseert mede veel activiteiten voor de gezamenlijke afdelingen op Walcheren. Tevens is Dan actief voor DRCO.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *