Afdelingsnieuws

Afdelingsnieuws januari 2024

Na een kort “Feestdagenverlof” zijn we vanaf eind deze week weer aanwezig op onze radioclub. Ook in 2024 hebben we wederom een leuk programma zoals de maandelijkse bijeenkomsten, de techno-avonden, in de wintermaanden het Open Radio Huis, maar ook eenmalige activiteiten die we samen organiseren met de VERON afd. Walcheren zoals de PACC Contest (10-11/02), het COTA weekend (23-24/03), de Familievossenjacht op zaterdagmiddag 6 april, het Veldweekend 31/05-02/06), dé jaarlijkse Luisterdag- en Antennemeetdag op zondag 1 september en heel veel meer.

Daarnaast hebben we de wekelijkse vossenjachten op 80 meter, iedere 4e woensdag van de maand (april t/m september), de Familievelddag op Hemelvaartsdag (9 mei) en de maandelijkse deelname aan de VRZA Nederlandse Locator Contest.

We starten 6 januari met ons maandelijks Open Radio Huis. De radioshack is wederom van 09.00 uur tot 16.00 uur geopend. Onderwerp: Start met solderen van de Enigma-E. Meer informatie lees je in dit artikel.

Nieuwjaarsreceptie 6 januari vanaf 16.00 uur

Zaterdag 6 januari start om 16.00 uur de Nieuwjaarsreceptie met een drankje en een warm bittergarnituur. Iedereen is van harte uitgenodigd: onze leden maar ook belangstellenden in de radiohobby, mensen van de HZ, VERON, DRCO, SRGW, PSDNet, etc. 

LET OP: i.v.m. de Nieuwjaarsreceptie op zaterdag 6 januari komt de afdelingsbijeenkomst van woensdag 3 januari te vervallen.

Dinsdag 9 januari is weer de maandelijkse VRZA Nederlandse Locator Contest van 20.00 uur tot 23.00 uur lokale tijd op 6m en hoger. Geef je een puntje weg aan de deelnemers? De afdelingscall PI4ZWN wordt ook deze keer weer in de lucht gebracht door Karin PA2KM en Wijnand PA3HFJ vanuit hun shack te Nieuwdorp.

Woensdagavond 17 januari is de reguliere Techno-avond, vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom aangaande zelfbouw, soldeer assistentie, computer vraagstukken, antennebouw en heel veel meer.

Onze maandelijkse bijeenkomst is pas weer op woensdag 7 februari, met deze keer de Jaarvergadering. Vanaf 20.00 uur worden de leden die avond bijgepraat door het afdelingsbestuur terwijl de QSL kaarten worden uitgewisseld en de koffie en/of thee uitgeschonken wordt. Deze avond zal net als voorgaande jaren ook weer online mee te kijken zijn, dit als extra service naar onze verder weg wonende leden.

En verder…

pd4avo

Michel heeft zich in het verleden op allerlei gebieden ingezet voor de afdeling, zowel in bestuursfuncties als bij de organisatie van activiteiten. Sinds 2020 is hij weer lid van het afdelingsbestuur, deze keer in de rol van secretaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *