Afdelingsnieuws

Barbecue 2018

Met een onderbreking vorig jaar, vanwege het jubileum van VRZA ZWN, hebben we al vanaf dat we in het oude PSD-gebouw zitten jaarlijks een barbecue als opening van het nieuwe seizoen. Ook dit jaar willen we die traditie in stand houden. Deze keer echter niet op de eerste woensdag van september. Dan hebben we een gewone clubavond met de mededelingen van het bestuur en de onderlinge QSO’s.

Dit jaar willen we op vrijdag 7 september gaan barbecueën. Vanaf 18.00 uur zal de deur van de clubshack open zijn en kunnen de lapjes en stokjes weer op de gloeiende kolen gelegd worden. Natuurlijk zal dat vergezeld gaan met brood, salades en de nodige vloeibare versnaperingen.

Speciaal verzoek

Op speciaal verzoek halen we dit jaar vlees bij de slager en daardoor zal de prijs wat hoger uitkomen dan voorgaande jaren. We gaan nu uit van € 15,– per persoon. Te betalen bij binnenkomst bij de organisatie. Opgave voor deze gezellige avond kan bij Karin PD0KM, , onder vermelding van naam, het aantal personen en eventuele dieet wensen. Vanwege het bestellen kun je je deze keer opgeven tot en met woensdag 29 augustus. Ik zie jullie inschrijving tegemoet en dan zullen we zeker weer een gezellige avond hebben.

Uiteraard is deze uitnodiging ook bedoeld voor amateurs die geen lid zijn van VRZA ZWN maar zich wel verbonden voelen met deze gezellige club enthousiaste mensen.

Tijdens deze bijeenkomst zal ook de QSL-manager van regio 44 aanwezig zijn en kunnen de QSL kaarten gehaald en gebracht worden.

pa2km

Karin PA2KM is de voorzitter van de afdeling Zuid West Nederland en betrokken bij de organisatie van diverse activiteiten. Daarnaast is ze namens het DQB ook de QSL-manager voor Regio 44 en de landelijke Contestmanager van de VRZA.

2 gedachten over “Barbecue 2018

 • Paul Coehoorn

  Hoi Karin, op de valreep meld ik mij aan als je datr geen bezwaar in hebt. Groetjes Paul

  • Hoi Paul,

   Leuk dat je erbij bent! Ik heb je aanmelding doorgegeven aan Karin.

   73, Wijnand PA3HFJ.

Reacties zijn gesloten.