Afdelingsnieuws

Contestmanager reikt bekers uit

Het is natuurlijk handig als je de VRZA Contestmanager als afdeling in je midden hebt, want áls er dan bekers uit te reiken zijn dan is deze dichtbij. Karin PD0KM kon dan ook met zichtbaar plezier maar liefst drie bekers overhandigen aan de crew van afdelingsstation PI4ZWN.

Twee van deze bekers waren voor de prestaties in de maandelijkse Locatorcontest in 2016: de tweede prijs in het multi-multi klassement en de eerste prijs in het Afdelingsklassement. Deze laatste prijs in ook mede dankzij de reguliere log-inzenders onder de afdelingsleden, waarvoor onze dank!

Daarnaast was er nog een tweede plaats in de WAP-contest van 2016. Robert PA3GEO en Wijnand PA3HFJ namen de prijzen in ontvangst. Uiteraard zijn zij ook in dit jaar iedere maand actief in de Locatorcontest. Jouw puntjes zijn dus nog steeds van harte welkom!

25 jaar VRZA ZWN

Tijdens dezelfde afdelingsbijeenkomst van juni werden ook de plannen m.b.t. de activiteiten rond 25 jaar VRZA ZWN besproken. De werkgroep, bestaande uit Michel PD4AVO en Karin PD0KM heeft al veel werk verzet. Na de zomervakantie zullen de definitieve plannen gepresenteerd worden.

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *