Regio 44

Deelname PACC Contest 2020

Alweer heel wat jaren doen de Veron afd. Walcheren en VRZA afd. Zuid West Nederland gezamenlijk mee aan de Veron PACC contest, de bekendste HF-wedstrijd van Nederland. Ook dit jaar zal dat niet anders zijn.

De plaats van handeling zal wederom de clubshack van VRZA ZWN zijn aan de Prins Hendrikweg te Vlissingen, en ook de callsign is het vertrouwde PI4WAL.

Doe je mee?

Hoewel zich al enige operators hebben aangemeld kunnen we zeker nog uitbreiding van de crew gebruiken om zoveel mogelijk uren te kunnen bezetten. Als je dus een dagdeel gedurende de contest beschikbaar bent om achter de microfoon, seinsleutel of log-computer plaats te nemen dan verneemt de organisator, Robert PA3GEO, dat graag.

Ook als je geen ervaring hebt ben je van harte welkom!

Ook als je geen ervaring met radio-wedstrijden hebt ben je van harte welkom. We helpen je graag op pad en wellicht vind je het zo leuk dat het smaakt naar meer! Bij onze deelname staat het plezier voorop.

Zaterdag 8 februari zal vanaf 10:30 uur de OCF-dipool bij de clubshack worden opgehangen. De contest zelf begint om 13:00 uur en duurt tot zondag 9 februari 13:00 uur lokale tijd.

Je kunt je bij Robert vervoegen voor nadere info en aanmelden via .

pa3hfj

Wijnand PA3HFJ is de webmaster van www.pi4zwn.nl en als zodanig verantwoordelijk voor zowel het technisch functioneren van de site als de inhoud. Tevens is hij namens het DQB sub-QSL-manager voor Regio 44. Daarnaast is hij betrokken bij de organisatie van vele activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *